Luften smakar jordgubbspaj

Har haft tre underbara dagar den här veckan, en helt perfekt inledning på juni, på sommaren! I måndags hade vi utveckligsdag på jobbet och lekte lekar från åtta till fyra. Samarbetsövningar av alla dess slag och det kändes värdefullt, som att jag verkligen fick ut något av dagen.

I tisdags var vi tillbaka på jobbet igen och alla var nöjda sedan gårdagen, förberedelserna inför sommarfesten var igång och kvällen avslutades med försenad födelsedagsmiddag på Enskede Värdshus. Vi hade en trevlig kväll med underbar mat, bästa sällskapet och en cykeltur hem när solen äntligen tittar fram!

Och igår var det min födelsedag, så ett år klokare, mer erfaren och allt sånt där verkar jag ha blivit. Solen sken redan när jag vaknade och jag upplevde lite av den där födelsedagsmagin som verkar försvinna mer och mer för varje år. På jobbet fick jag gratulationer, kramar och sång av både barn, kollegor och föräldrar. Dagen för sommarfest var inne och det var mycket förberedelser, spänning i luften och alla var glada. Ett långbord med över 20 tårtor dukades upp klockan tre och allt gick finfint. Sedan var det dags för studentfirande och allra sist lite vindrickande på en uteservering. En alldeles lagom lång kväll, alldeles perfekt sällskap, alldeles underbar dag och så var den födelsedagen till ända!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0